Fotógaléria Programok Helyszín Egészségvédelem Részvételi díjak Szponzoráció GYIK Infoter.eu
ProgramokHelyszínEgészségvédelemRészvételi díjakSzponzorációGYIK Infoter.eu

Egészségvédelem

EGÉSZSÉGVÉDELEM

Nagyon fontosnak tartjuk résztvevőink, előadóink és kiállítóink egészségének megőrzését, valamint a konferencia biztonságosabbá tételét. Ennek érdekében a Nemzeti Népegészségügyi Központ valamint az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait figyelembe véve rendezzük meg az idei Infotér Konferenciát.

A jelenleg hatályos kormányrendelet értelmében az olyan üzleti rendezvények, konferenciák, amilyen az Infotér Konferencia is, létszámkorlát nélkül, kül- és beltéren egyaránt megtarthatóak. Ennek ellenére közös biztonságunk érdekében jelentős változásokat és korlátozásokat vezetünk be az idei konferenciánkon.

A résztvevői létszámot önkéntesen 500 főben maximalizáltuk. A termek befogadóképességét a felére csökkentettük, valamint lehetőséget nyújtunk a kültéri kivetítőn, illetve az egyéb helyszíneken az előadások megtekintésére.

Az Infotér Konferencia szervezői részletes COVID-19 protokollal és a járványügyi szabályok maximális betartásával várják a rendezvény résztvevőit Balatonfüreden.

Kérjük, hogy COVID-19 protokollunkat figyelmesen olvassák át, annak elfogadása a konferenciára történő regisztráció feltétele!

A helyszíni regisztráció során egy járványügyi nyilatkozatot kell majd kitölteniük. A rendezvény teljes területén fertőtlenítőpontokat biztosítunk, illetve az esemény teljes időtartama alatt érintésmentes testhőmérséklet mérést végzünk. Minden résztvevőnek szájmaszkot biztosítunk, melynek viselése a konferencia zárt terein belül (az étkezés időtartamát kivéve) javasolt.

Kérjük vendégeinket, hogy vegyék figyelembe az ajánlásokat, és ügyeljenek a 1,5 méteres távolságtartásra.

Noha minden tőlünk telhetőt megteszünk a résztvevők megóvása érdekében, még a legnagyobb óvatosság mellett is előfordulhat fertőzés a rendezvényen. Kérjük a jelentkezőket, hogy regisztrációjukkor ezt mérlegeljék, amennyiben a személyes jelenlétet kockázatosnak ítélik meg, válasszák inkább az online részvételt!

A koronavírus sok változást hozott az életünkbe, de bízunk benne, hogy a rendhagyó körülmények ellenére az évek alatt jól megszokott Infotér-élménnyel gazdagodunk majd Balatonfüreden és az online térben.


Vigyázzunk egymásra!


Üdvözlettel:
Az Infotér Konferencia szervezői

TÁMOGATÓINK

Minden jog fenntartva 2020 | Informatika a Társadalomért Egyesület
MINDEN JOG FENNTARTVA 2020   |   INFORMATIKA A TÁRSADALOMÉRT EGYESÜLET   |   ADATVÉDELEM

fejlesztette: Kulcs.Net
web design: WD
Fizetési szolgáltató: BARION