Fotógaléria Programok Helyszín/Szállás Részvételi díjak Szponzoráció Sajtó GYIK Infoter.eu Kapcsolat
ProgramokHelyszín/SzállásRészvételi díjakSzponzorációSajtóGYIK Infoter.euKapcsolat

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan kaphatok jegyet a konferenciára?

Jegy vásárlásával: a regisztráció menüpontban megtalálja a rendezvényre szóló jegy vásárlásához szükséges információkat. Amennyiben ön kormánytisztviselő, köztisztviselő vagy közalkalmazott, a Közlekedés és a Mesterséges Intelligencia Konferencián és a kétnapos Infotér Konferencián a részvétele díjmentes. A 0. napi Üzleti Vacsora és a szállás minden esetben külön fizetendő.

Meddig lehet regisztrálni?

Regisztrálni legkésőbb 2019. október 3-ig van lehetőség. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a rendezvényhelyszín befogadó kapacitásának elérésekor a regisztráció lezárul, függetlenül a korábban megjelölt határidőtől, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb regisztráljon!

Vállalatunktól, intézményünktől többen is részt veszünk az Infotér Konferencián. Van-e mód csoportos regisztrációra?

Igen, bárki kezdeményezheti több jegy megvásárlását. Csoportos regisztráció esetén csak a regisztráció kezdeményezőjének van hozzáférése az összes általa regisztrált személy adataihoz, azok egyenként belépni nem tudnak.

Tartalmazza-e a részvételi díj az étkezést?

Igen, a részvételi díj a megjelölt időtartamra teljes körű ellátást: kávészüneteket, ebédet, illetve vacsorát tartalmaz. A jegyárak étkezéstartalma a számlán is feltüntetésre kerül.

Kapok-e számlát a részvételről?

Igen, a díj kifizetését követően a regisztráció során megadott e-mail címre elektronikus számlát küldünk.

Hogyan tudom megközelíteni a rendezvény helyszínét?

A rendezvény megközelítéséről, valamint a parkolási lehetőségekről bővebben a Helyszín / Szállás menüpontban tájékozódhat.

Vissza tudom-e mondani a regisztrációmat?

Igen, de csak az alábbi feltételekkel:
A regisztrációt követően 2019. szeptember 27-ig történő lemondás esetében a részvételi díj 50%-át áll módunkban visszatéríteni. Szeptember 27. után a részvételi díj és szállás költségének visszatérítésére nincs mód. A fenti feltételek függetlenek a kifizetés megtörténtétől, a ki nem fizetett összegről minden esetben számlát küldünk.

Kit keressek, ha további kérdésem van?


Amennyiben szállással kapcsolatos kérdése van, kérjük írjon a szallas@infoter.eu címre, ha bármilyen további kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük írjon a konferencia@infoter.eu címre.

TÁMOGATÓINK

Lechner Tudásközpont
Minden jog fenntarva 2019 | Informatika a Társadalomért Egyesület
MINDEN JOG FENNTARVA 2019   |   INFORMATIKA A TÁRSADALOMÉRT EGYESÜLET   |   ADATVÉDELEM


fejlesztette: Kulcs.Net
web design: WD
Fizetési szolgáltató: BARION