FOTÓGALÉRIA Programok Helyszín/Szállás Részvételi díjak Szponzoráció Sajtó GYIK Infoter.eu Kapcsolat English
ProgramokHelyszín/SzállásRészvételi díjakSzponzorációSajtóGYIK Infoter.euKapcsolat

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan kaphatok jegyet a konferenciára?

Jegy vásárlásával: a regisztráció menüpontban megtalálja a rendezvényre szóló jegy vásárlásához szükséges információkat. Amennyiben ön kormánytisztviselő, köztisztviselő vagy közalkalmazott, az Infotér I/O Konferencián és a kétnapos Infotér Konferencián a részvétele díjmentes. A 0. napi jótékonysági vacsora és a szállás minden esetben külön fizetendő.

Meddig lehet regisztrálni?

Regisztrálni legkésőbb 2018. október 1-ig van lehetőség. Szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy a rendezvényhelyszín befogadó kapacitásának elérésekor a regisztráció lezárul, függetlenül a korábban megjelölt határidőtől, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb regisztráljon!

Vállalatunktól, intézményünktől többen is részt veszünk az Informatika a Társadalomért konferencián. Van-e mód csoportos regisztrációra?

Igen, bárki kezdeményezheti több jegy megvásárlását. Csoportos regisztráció esetén csak a regisztráció kezdeményezőjének van hozzáférése az összes általa regisztrált személy adataihoz, ők egyenként belépni a regisztrációs felületre nem tudnak.

Tartalmazza-e a részvételi díj az étkezést?

Igen, a részvételi díj a megjelölt időtartamra teljes körű ellátást: kávészüneteket, ebédet, illetve vacsorát tartalmaz. A jegyárak étkezéstartalma a számlán is feltüntetésre kerül.

Kapok-e számlát a részvételről?

Igen, a díj kifizetését követően a regisztráció során megadott e-mail címre elektronikus számlát küldünk.

Hogyan tudom megközelíteni a rendezvény helyszínét?

A rendezvény megközelítéséről, valamint a parkolási lehetőségekről bővebben a Helyszín / Szállás menüpontban tájékozódhat.

Vissza tudom-e mondani a regisztrációmat?

Igen, de csak az alábbi feltételekkel:
A regisztrációt követően 2018. szeptember 20-ig történő lemondás esetében a részvételi díj 50%-át áll módunkban visszatéríteni. Szeptember 20. után a részvételi díj visszatérítésére nincs mód. A fenti feltételek függetlenek a kifizetés megtörténtétől, a ki nem fizetett összegről minden esetben számlát küldünk.

Kit keressek, ha további kérdésem van?


Amennyiben szállással kapcsolatos kérdése van, kérjük írjon a szallas@infoter.eu címre, ha bármilyen további kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük írjon a konferencia@infoter.eu címre.

TÁMOGATÓINK

Minden jog fenntarva 2018 | Informatika a Társadalomért Egyesület
Minden jog fenntarva 2018  |  Informatika a Társadalomért Egyesület  |  Adatvédelem


fejlesztette: Kulcs.Net
web design: WD
Fizetési szolgáltató: BARION