Fotógaléria Programok Helyszín Egészségvédelem Részvételi díjak Szponzoráció GYIK Infoter.eu
ProgramokHelyszínEgészségvédelemRészvételi díjakSzponzorációGYIK Infoter.eu

Helyszín

HELYSZÍN

1. nap, október 20., kedd Balatonfüred & online

Konferenciánk első napján, október 20-án várjuk szeretettel vendégeinket, hagyományosan Balatonfüreden. Az előadásokat az online térben is nyomon követhetik majd résztvevőink a nap folyamán.
Előadások helyszíne:
A konferencia helyszíne a balatonfüredi Anna Grand Hotel és az online felület.
Az online felülethez való csatlakozásról lejjebb görgetve tájékozódhat.
Megközelítés:
GPS koordináták: N 46.955854 E 17.894689
Transzfer:
Az Anna Grand Hotel és a Hotel Füred**** között folyamatos kisbusz-közlekedés biztosítja azt, hogy vendégeink a szállás helyszínétől maximális kényelemben részesüljenek.

2. nap, október 21., szerda online

Konferenciánk második napján teljes mértékben az online térbe költözünk.

A regisztrációkor megadott e-mail címére 2020. október 19-én elküldünk minden fontos információt arról, hogy miként tud csatlakozni az Infotér konferenciához.
Addig is kérjük olvassa el alábbi tájékoztatónkat:
  • A telepített applikáció használatával több funkció érhető el, ezért telepített applikáció használata ajánlott. Kérjük töltse le készülékére a TrueConf applikációt ide kattintva.
  • Amennyiben céges számítógéppel kíván csatlakozni, kérjük mielőtt elkezdi a telepítési / csatlakozási folyamatot, egyeztessen rendszergazdájával, hogy a készüléken érvényben lévő IT security beállítások és a céges IT policy lehetővé teszi-e új alkalmazás / böngésző telepítését valamint az ún. WebRTC protokoll használatát.
  • Abban az esetben amennyiben kizárólag Windows Explorer böngésző áll rendelkezésre a számítógépen, úgy sajnos nem lehetséges csatlakozni a konferenciához.
  • Amennyiben VPN használatával céges hálózathoz kapcsolódik, egyeztessen rendszergazdájával, hogy a céges hálózatból folytatható-e webkonferencia külső serverhez kapcsolódva, valamint elérhetőek-e a következő domainek: *.rentit.hu és *.eventcloud.hu)
Informatikai körülmények biztosítása
Jó minőségű és gördülékeny webkonferencia kizárólag a megfelelő informatikai körülmények biztosításával bonyolítható le, ennek érdekében kérjük ellenőrizze, hogy a következő feltételek adottak-e:
  • Megbízható, stabil (állandó és rövid válaszidővel rendelkező) lehetőleg vezetékes internet kapcsolat, különösen abban az esetben, ha környezetében sok egyéb WiFi hálózat található.
  • WiFi csatlakozás esetén mindenképpen 5Ghz frekvencián működő kapcsolat, lehetőleg ugyanabban a helyiségben elhelyezett WifI router.
  • FONTOS, hogy a webkonferencia idejében ugyanazon a hálózaton ne történjen nagy adatforgalmat igénylő egyéb internetes tevékenység. (Online film nézés, letöltés, feltöltés, netes játék).
  • A számítógép operációs rendszerén legyenek telepítve a legfrissebb szoftver update-ek, ugyanez fontos a böngészők esetében is.
  • Az egyéb környezeti zajok kizárásának érdekében lehetőleg vonuljon el egy csendes szobába

TÁMOGATÓINK

Minden jog fenntartva 2020 | Informatika a Társadalomért Egyesület
MINDEN JOG FENNTARTVA 2020   |   INFORMATIKA A TÁRSADALOMÉRT EGYESÜLET   |   ADATVÉDELEM

fejlesztette: Kulcs.Net
web design: WD
Fizetési szolgáltató: BARION