FOTÓGALÉRIA Programok Helyszín/Szállás Részvételi díjak Szponzoráció Sajtó GYIK Infoter.eu Kapcsolat English
ProgramokHelyszín/SzállásRészvételi díjakSzponzorációSajtóGYIK Infoter.euKapcsolat

I/O Konferencia

Társadalmunk az elmúlt évtizedek alatt soha nem látott digitális forradalmon ment keresztül. Szinte észrevétlenül váltották fel a monoton munkafolyamatokat az automatizált rendszerek, váltak a mindennapi tevékenységek részévé a mesterséges intelligencia vezérelte robotok, és könnyítettek életünkön a technológiai vívmányok az élet minden területén.

Az informatika számtalan iparágnak adta át saját gyors ütemű dinamikáját az elmúlt évtizedekben, de az oktatás lemaradt a versenyben.

A legmodernebb technológiát alkalmazó gyárak gombamód szaporodtak el országszerte, és legyen szó bármely ágazatról, akár a mezőgazdaságról, az autóiparról vagy a kommunikációról, a digitalizáció megreformálta azokat. Ám rögtön felmerül a kérdés: az információs társadalom korában elegendő tudással rendelkezünk, hogy kihasználjuk, fejlesszük és megértsük az innovációk okozta változásokat? Vajon rendelkezésre áll megfelelő mennyiségű szellemi kapacitás és szakképzett munkaerő, aki ki tudja szolgálni az új korszakhoz kapcsolódó igényeket, át tudja adni a tudást, akár több generáción át?

Most az Infotér Konferencia 0. napján az I/O Konferencián egy teljes napot szentelünk az oktatásnak, hogy a szokásos előadások, beszélgetések mellett workshopokon és termékeken keresztül, hazai és nemzetközi példákkal mutassuk be, mit is ad az innováció az oktatásnak, és, hogy milyen jövő vár a következő generációkra és ezáltal végső soron ránk is.

Az esemény helyszíne és időpontja: Hotel Füred (Balatonfüred, Széchenyi u. 20.), 2018. október 9.

Sok szeretettel várjuk az INFOTÉR I/O Konferencián!


Soltész Attila
elnök
Informatika a Társadalomért Egyesület
Szani Ferenc
oktatási és munkacsoport vezető
Informatika a Társadalomért Egyesület

TÁMOGATÓINK

Minden jog fenntarva 2018 | Informatika a Társadalomért Egyesület
Minden jog fenntarva 2018  |  Informatika a Társadalomért Egyesület  |  Adatvédelem


fejlesztette: Kulcs.Net
web design: WD
Fizetési szolgáltató: BARION