Fotógaléria Programok Helyszín/Szállás Részvételi díjak Szponzoráció Sajtó GYIK Infoter.eu Kapcsolat
ProgramokHelyszín/SzállásRészvételi díjakSzponzorációSajtóGYIK Infoter.euKapcsolat

Közlekedés és MI

Az elmúlt évtizedekben minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy a technológia változása exponenciális. Bár ezt a növekvő ütemű fejlődést sokszor inkább az infokommunikációval és a hozzá kapcsolódó területekkel szokták összekötni, bátran kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag majd minden tudományterület érintett, számtalan paradigmaváltásnak vagyunk jelenleg és még többnek leszünk a közeljövőben szemtanúi.
Ez alól természetesen nem képez kivételt a közlekedés és a mobilitás területe sem, technológiai és társadalmi aspektusai egyaránt érintettek.

Egyre gyakrabban találkozhatunk laikusként is a különböző közlekedési területeket érintő innovációkkal, amelyek eleinte még sci-finek tűnhetnek, de egyre rövidebb átfutással mindennapi életünkre gyakorolnak közvetlen hatást.

A jubileumi X. Infotér Konferencia 0. napján, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal szoros szakmai együttműködésben, kiemelten kívánunk foglalkozni a közlekedéssel, különösen a mostanában oly sokszor emlegetett mesterséges intelligencia lehetséges kapcsolódási pontjaival. Szeretnénk feltárni az ebben rejlő lehetőségeket, veszélyeket, foglalkozni a társadalomra, mindennapi életünkre már gyakorolt, illetve jövőbeni hatásaival.

Bemutatjuk az e területet érintő trendeket, kiragadunk releváns hazai és nemzetközi fejlesztéseket, jó gyakorlatokat. Megvizsgáljuk a gyorsuló fejlődés lehetséges következményeit, az államigazgatás (mint szabályozó és ösztönző terület) és a piaci szereplők lehetőségeit, feladatait.

Az esemény helyszíne és időpontja: Anna Grand Hotel – 2019. október 15.

Sok szeretettel várjuk az Infotér Közlekedés és Mesterséges Intelligencia Konferencián!


Soltész Attila
elnök
Informatika a Társadalomért Egyesület
Kulcsár Sándor
szakértő
Informatika a Társadalomért Egyesület

TÁMOGATÓINK

Lechner Tudásközpont
Minden jog fenntarva 2019 | Informatika a Társadalomért Egyesület
MINDEN JOG FENNTARVA 2019   |   INFORMATIKA A TÁRSADALOMÉRT EGYESÜLET   |   ADATVÉDELEM


fejlesztette: Kulcs.Net
web design: WD
Fizetési szolgáltató: BARION